UNIC DESINFECTIE

Professionele desinfectie tegen
COVID-19/Corona

De hele wereld is in de ban van het coronavirus. Werkplekken, winkelcentra, stations en andere publieke ruimtes zijn plaatsen waar de besmittingsgraad erg hoog ligt. Om mogelijke besmettingen tegen te gaan laat u uw ruimtes best desinfecteren.

Er zijn heel wat verschillende soorten behandelingen om ruimtes te desinfecteren. Alle behandelingen hebben als hoofddoel de verspreiding van virussen zoals oa. het coronavirus te voorkomen.

Naast heel wat diensten kunt u ook voor desinfectie van ruimtes terecht bij Unicco. UNIC-DESINFECTIE zet in op het toepassen van een desinfecteringsmiddel dat werkt door direct contact en verneveling. Deze methode bestaat uit het verspreiden van fijne deeltjes die eerst in de lucht blijven zweven en dan langzaam op alle oppervlakken neerdalen.

Hierdoor wordt de ruimte vochtig, waardoor het desinfectiemiddel kan werken. Op deze manier bereikt het product alle gebieden, zelfs die moeilijk toegankelijk zijn, en schakelt het de organismen uit.

Hoe gaan we te werk?

ONZE WERKWIJZE

De desinfectiebehandeling bestaat uit het gebruik van een vernevelaar die is ontworpen om het desinfectiemiddel te vernevelen in fijne microndeeltjes. Deze deeltjes blijven in de lucht zweven tot ze langzaam op alle oppervlakken bezinken. Dit zorgt ervoor dat de oppervlakken gedurende een korte periode na de behandeling vochtig worden. Deze periode is wanneer het desinfectiemiddel in werking treedt en het oppervlak moet drogen.

1. Aanvang

Na diverse voorbereidingen betreden onze medewerkers de ruimte. Ze zijn hierbij uitgerust met alle benodigde PBM ( Persoonlijke Bescherming Middelen) en gecertificeerde tools.

2. Behandeling

Met een speciaal apparaat wordt de werkzame stof verneveld in de ruimte gebracht.

3. Direct na verneveling

Werknemers verlaten de locatie.

4. Inwerken

De inwerk tijd van het middel bedraagt minimaal 30 minuten.

5. Ventileren

Na de inwerktijd wordt de ruimte grondig geventileerd.

6. Meting en vrijgave

Wanneer uit metingen blijkt dat de luchtkwaliteit aan de veiligheidsnormeringen voldoet, wordt de ruimte vrijgegeven.

Deze methode is wel geschikt voor:

  • Voor binnen in bedrijven, kantoren, hotels, praktijken
  • Plaatsen waar veel verschillende mensen komen (openbaar vervoer, ziekenhuizen,..)
  • Voor woningen, vervoersmiddelen (auto’s, bedrijfswagens,..)
  • Voor horeca, groothandel, kleinhandel, (cafés, restaurants,…)
  • Voor particuliers

Unicco hanteert alle noodzakelijke veiligheidsmaatregelen en gebruikt enkel gecertificeerde middelen en methoden. Hierbij zijn wij ook gewend om discreet te werk te gaan. Er zijn ook mogelijkheden om de behandelingen buiten reguliere kantooruren uit te voeren.

Neem snel contact met ons op! Onze experts staan klaar om al uw vragen te verhelpen. Samen zijn we sterker!

Vraag een Gratis Offerte!

Wij zullen u met ondersteunen bij al uw bedrijfstaken.