UNIC PAINT

BINNEN SCHILDERWERK

Bent u toe aan een nieuw interieur of is het schilderwerk gewoonweg aan vervanging toe? Group UNICCO helpt u graag! Bij binnenschilderwerk kunt u denken aan particuliere woningen en bedrijfspanden en industriële gebouwen (zowel nieuwbouw, onderhoud als renovatie).

BUITEN SCHILDERWERK

Het is belangrijk om uw buitenschilderwerk tijdig te voorzien van onderhoud. Een goede verflaag voorkomt namelijk rot en verval. De buitenkant van uw woning is toe aan vernieuwing wanneer het schilderwerk blaasjes of scheurtjes vertoont, de verf loslaat of wanneer u andere beschadigingen ziet zoals bijvoorbeeld houtrot.

BEHANGEN

Naast gewoon behangpapier kiezen steeds meer klanten voor glasvezel- of vliesbehang. Dit behang is sterker, krimpt niet en is eenvoudiger aan te brengen. U kunt het behang overschilderen met een kleur naar wens. Glasvezel- of vliesbehang is ook ideaal voor beschadigde muren.

SPUITWERK

Het spuiten van muurverf of latex op wanden en plafonds wint aan populariteit. En dat is niet voor niets, want spuiten geeft een superstrak eindresultaat. Het rollen laat vaak een structuur en strepen na, Bij verfspuiten daarentegen is dit nauwelijks zichtbaar is. Bovendien werkt het ook nog eens razendsnel en dus kostenbesparend!

  • Schilderen van schrijnwerk
  • Schilderwerk/Spuitwerk binnen of Buitenmuren
  • Spuiten van metalen constructies
  • Industriële Schilderwerk brandvrij en onder bepaalde certificatie
Tevens verlenen wij onze diensten ook aan de gewone bedrijfswereld waarbij de fleet uit +3 voertuigen bestaat.
Vraag een Gratis Offerte!

Wij zullen u met ondersteunen bij al uw bedrijfstaken.